DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

2.5 Pro BETA 1 crashes
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: 2.5 Pro BETA 1 crashes

2.5 Pro BETA 1 crashes 8 years, 4 months ago #220

  • .kim
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Hi Balduz,

here my new crash report!

Greetings
.Kim

Attachment bugreport-20100525.txt not found

Attachments:
The topic has been locked.

Re:2.5 Pro BETA 1 crashes 8 years, 4 months ago #221

  • balduz
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 386
  • Karma: 10
Hi,

Was catcher already running for some time or did this happen just after a short time?

Thanks
The topic has been locked.

Re:2.5 Pro BETA 1 crashes 8 years, 4 months ago #222

  • ChocDj
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 80
  • Karma: 0
I am having the same problems with the beta release of XDCC, as soon as i launch the program i get "An error has occured in the application" error. i have attached the error log

Attachment bugreport-20100525-2.txt not found

Attachments:
The topic has been locked.

Re:2.5 Pro BETA 1 crashes 8 years, 4 months ago #223

  • balduz
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 386
  • Karma: 10
Did you select a queue when catcher loaded? I'm trying to figure out why you're getting an error at that particular place. I'll get back to you this evening..

Thanks
The topic has been locked.

Re:2.5 Pro BETA 1 crashes 8 years, 4 months ago #224

  • ChocDj
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 80
  • Karma: 0
Doesn't even get that far. its literally as soon as the program is loading it hasn't reached the loading queue step before it errors out. if i keep on hitting resume eventually the window does appear but the messages about errors keeps being generated as well and it doesn't go away. hope this helps
The topic has been locked.

Re:2.5 Pro BETA 1 crashes 8 years, 4 months ago #225

  • balduz
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 386
  • Karma: 10
Can you reproduce this all the time? If so, could you unzip this beta in a different folder and start it up. Are you getting this error again? Or do you get the setup wizard?
The topic has been locked.
Time to create page: 0.17 seconds